Verkoop

Eibergen, Primulastraat 17

 

€ 217.500,- k.k.

Bezichtiging aanvragen

 

 

 

Open Huis zaterdag 15 december 11:00-15:00

 

Ruime eengezinswoning, type hoekwoning , met berging, bijkeuken en carport. De woning is gelegen op een mooie locatie aan een doodlopend stukje van de Primulastraat. Heerlijk rustig wonen dus. De woning is in 1976 gebouwd, maar in de periode 2005 - 2008 uitgebouwd, uitgebreid gerenoveerd en gemoderniseerd en sindsdien voorzien van onder andere hardhouten kozijnen, dubbel glas, erker, open keuken, bijkeuken en carport. Door de uitbreidingen aan de woning , is het echt een fijn huis om te wonen.

Download
Brochure Eibergen, Primulastraat 17.pdf
Adobe Acrobat document 4.2 MB

Hengelo,

Dr. Schaepmanstraat 19a

Verkocht onder voorbehoud

 

 

 

Wat een pareltje! Deze prachtige twee onder een kap woning uit 1938 is recent compleet gerenoveerd; ruimtes opnieuw ingericht, dubbel glas, dakisolatie, deels gevelisolatie, nieuwe C.V., nieuwe vloeren, wanden en plafonds, schilderwerk, stucwerk, 3 dakramen, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, 3e slaapkamer op 2e verdieping, fraaie houten berging met veranda/overkapping in de achtertuin etc.

Enschede, Verveldhorst 21

Verkocht

 

 

 

Wat een buitenkans! Deze prachtige uitgebouwde en ruime hoekwoning op Park  Stokhorst.

 

De woning is in de afgelopen jaren netjes onderhouden, gemoderniseerd en heeft een ruime woonkeuken, 4 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 5e slaapkamer. De woning heeft kunststof kozijnen met warmtewerend HR+ glas, heerlijke tuin op het zuidwesten. Instapklaar. Wat wil je nog meer?

Hengelo,

P.C. Hooftlaan 30

Verkocht

 

Op gewilde en groene locatie, aan de rand tussen woonwijk De Grundel en Groot Driene gelegen, uitgebouwde twee onder één kap woning met garage/berging en besloten tuin op het zuiden.

 

De woning heeft een royale leefruimte, woonkeuken, riante badkamer en 4 slaapkamers.

 

Daarnaast heeft de woning op de begane grond de mogelijkheid tot baden/slapen of voor kantoor aan huis.

Zenderen,

't Stegehuis 5

Verkocht

 

In een prettige en groene woonomgeving, aan de rand van het dorp Zenderen ligt deze prachtige volumineuze vrijstaande woning met royale aangebouwde garage met verdieping. De woning is zeer geschikt voor diverse doeleinden, waaronder kantoor/praktijk aan huis en/of slapen en baden op de begane grond.

De aangebouwde garage/berging met ruime verdieping welke op dit moment is ingericht als werkplaats, is voor diverse doeleinden geschikt.

Binnenkort in verkoop